...
...
...

Echipa MFP oferă prezentări, training-uri și work-shop-uri pe teme juridice de interes pentru mediul de afaceri, beneficiarii fiind echipe din diverse departamente ale clienților, manageri, directori. Între temele și domeniile abordate menționăm: contracte, protecția consumatorilor, drepturi de proprietate intelectuală, GDPR, concurență, guvernanță corporativă, dreptul muncii, spălarea banilor etc.


Am început să organizăm traininguri și prezentări pe teme juridice la cererea clientilor noștri, ca o soluție pentru reducerea riscurilor și a costurilor cu consultanța și asistența juridică.


Centrate pe aspecte practice cursurile sunt concepute de către partneri cu experiență în mediul academic, în predare, precum și în domeniul aspectelor juridice abordate.
Pot beneficia de prezentările noastre directori generali, directori, personalul din departamentele de resurse umane, din departamentele de marketing, directorii de vânzării, reprezentanții de vânzări și antreprenorii.


Dacă doriți organizarea unor prezentări sau cursuri pentru echipele dumneavoastră sau pentru departamente din cadrul companiei dumneavoastră ne puteți contacta la adresa: office@mfplawyers.ro.