1. Acest website, www.mfplawyers.ro ( „Site”) este creat și operat de Mărgărit, Florov & Asociatii, o societate civila de avocati organizata și functionand în conformitate cu legislația care reglementează exercitarea profesiei de avocat, aplicabila în România, fiind înregistrat și autorizat de Baroul București.
 2. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare. Deși părți ale acestor Termeni de utilizare pot face referire la alte entități, acești Termeni de utilizare sunt doar între dvs. și noi și nu cu oricare dintre aceste alte entități.
 3. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare, atunci nu aveți voie să utilizați acest site și ar trebui să încetați imediat această utilizare.

Drepturi de autor

 • Materialul prezentat pe acest site este supus protecției drepturilor de autor, cu excepția cazului în care se indică altfel. Nu puteți reproduce în niciun fel conținutul acestui site decât dacă aveți permisiunea scrisă a Mărgărit , Florov & Asociatii. Pentru a solicita această permisiune scrisă, utilizați inmformatiile de contact de pe acest site web.

Declarație de confidențialitate

 • Veți respecta toate legile aplicabile în accesarea și utilizarea acestui site web.
 • Recunoașteți că putem folosi informațiile și datele dvs. personale în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate și cu notificarea privind cookie-urile , care fac parte din prezentii Termeni de utilizare. Sunteți de acord cu termenii din Politica noastră de confidențialitate și din notificarea privind cookie-urile, inclusiv orice obligații care vi se impun în aceasta.
 • Fara a aduce atingere drepturilor Dvs. in calitate de persoana vizata si obligatiilor noastre in calitate de operator de date cu caracter personal, potrivit reglementarilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Mărgărit, Florov & Asociatii nu va garanta în niciun caz securitatea și / sau confidențialitatea oricărei informații transmise prin orice mijloace de comunicare electronică către acest site sau către adresele de e-mail ale oricărui membru Mărgărit, Florov & Asociatii. De asemenea, transmiterea oricărui tip de comunicare electronică către adresele de e-mail sau către alte persoane de contact ale avocaților sau altor membri ai Mărgărit, Florov & Asociatii nu va crea în niciun caz nicio relație client-avocat și nu va impune nicio obligație in sarcina Mărgărit , Florov & Asociatii, inclusiv în ceea ce privește conținutul oricărei comunicări electronice primite, în legătură cu care Mărgărit, Florov & Asociatii nu își asumă nicio obligație de confidențialitate sau nicio obligație, deoarece aceasta poate dispune în mod liber de conținutul acesteia în orice mod posibil.

Declinări de responsabilitate și limitări de răspundere

 • Mărgărit, Florov & Asociatii depune toate eforturile pentru a verifica și testa materialul în toate etapele de producție. Este întotdeauna înțelept pentru utilizatori să ruleze un program antivirus pe toate materialele descărcate de pe Internet.
 • Mărgărit, Florov & Asociatii nu își poate asuma nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor dvs. sau a sistemului dvs. de computer care ar putea apărea în timpul utilizării materialului de pe site-ul Mărgărit, Florov & Asociatii .
 • Nu există informații furnizate pe Mărgărit, Florov & Asociatii „s văluri ITE este destinat să fie și nu constituie în nici un caz de consultanță juridică cu privire la orice aspect particular . Dacă ați ales să utilizați informațiile furnizate în acestea , în orice mod permis, în orice scop, faceți acest lucru pe propriul risc , după cum se prevede mai jos.
 • Utilizarea acestui site web și a informațiilor publicate în cadrul acestuia este pe propriul risc și vă asumați întreaga responsabilitate și riscul de pierdere rezultat din utilizarea dvs., inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește pierderea serviciului sau a datelor. Mărgărit, Florov & Asociatii nu va fi răspunzător pentru niciun fel de daune directe, indirecte, speciale, incidentale, consecvente sau punitive sau orice alte daune, indiferent dacă este vorba de o acțiune contractuală, statutară, delictuală (inclusiv, fără limitare, neglijență), sau în caz contrar, referitoare la sau care decurg din utilizarea acestui site web și a informațiilor publicate în cadrul acestuia , chiar dacă Mărgărit, Florov & Asociatii știau sau ar fi trebuit să știe despre posibilitatea unor astfel de daune.
 • Anumite legături de pe acest site web pot duce la site-uri web, resurse sau instrumente menținute de terți asupra cărora nu avem control.
 • Fără a limita oricare dintre cele de mai sus, nu facem nici o declarație sau garanție expresă sau implicită cu privire la astfel de site-uri web, resurse și instrumente, iar linkurile către astfel de site-uri web, resurse și instrumente nu trebuie interpretate ca o aprobare a acestora sau a conținutului acestora de către Mărgărit, Florov & Asociatii .
 • Declinările de responsabilitate de mai sus și limitările de răspundere vor fi aplicabile nu numai Mărgărit, Florov & Asociatii, ci și personalului nostru.
 • Declinările de responsabilitate și limitările de răspundere de mai sus sunt aplicabile în cea mai mare măsură permisă de lege, fie în contract, statut, delict (inclusiv, fără limitare, neglijență) sau altfel.

Comentarii, întrebări și feedback

 1. Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau la o adresă generală de identificare identificată pe site-ul Mărgărit, Florov & Asociatii , vom folosi doar datele dvs. personale obținute din ancheta dvs. pentru a răspunde la interogarea dvs. sau pentru a îmbunătăți site-ul.

Informații de utilizare a site-ului – Fișiere jurnal

 1. Fișierele jurnal ne permit să înregistrăm utilizarea vizitatorilor a site-ului Mărgărit, Florov & Asociatii reunește informații despre fișierele jurnal de la toți vizitatorii noștri, pe care le folosim exclusiv pentru a îmbunătăți aspectul site-ului și informațiile de pe acesta, pe baza modul în care vizitatorii navighează în jurul acestuia. Fișierele jurnal sunt înregistrări ale vizitelor efectuate pe site de la adrese de e-mail și astfel conțin în mod eficient informații personale despre dvs., domenii în care ați exprimat interes și așa mai departe. Nu facem nicio altă utilizare a acestor informații personale și nici nu le transmitem altei organizații.

Modificări ale Condițiilor de utilizare

 1. Mărgărit, Florov & Asociatii își rezervă dreptul de a modifica și completa termenii și condițiile de utilizare ale acestui Site în orice moment. Astfel de modificări și / sau completări vor intra în vigoare în momentul publicării lor pe acest site.