...
...
...

Suntem în serviciul clienților de peste 20 de ani, oferind experiența, expertiza și cunoștințele juridice necesare pentru ca proiectele și afacerile să rămană în siguranță.

Suntem parteneri pe termen lung. Clienții noștri ne-au păstrat alături sau au revenit periodic.

Valorile noastre sunt implicarea activă a partenerilor, înțelegerea afacerii clientului, a domeniului, răspunsuri prompte, ușor de pus în practică, soluții pornind de la perspectiva mai largă a contextului, afacerii și a cadrului legislativ.

Abordarea noastră s-a dovedit valoroasă în special la finalizarea cu succes a tranzacțiilor și proiectelor complexe cu multe variabile, ce impuneau stabilirea clară a priorităților.

În soluționarea litigiilor și în arbitrajele internaționale, echipa noastră ofera clienților o experiență acumulată în reprezentarea cu succes în mii de dosare, zeci de proceduri de insolvență, precum și în proceduri complexe de arbitraj comercial internațional.

În completarea serviciilor noastre oferim prezentări de tip training pentru personalul sau managerii clienților cu privire la diverse aspecte juridice cum ar fi concurența, protecția datelor cu caracter personal (GDPR), reguli anticorupție și alte aspecte relevante pentru afaceri. Partenerii implicați au experiență academică și de predare.

Clienții noștri sunt bănci și instituții financiare nebancare, instituții financiare internaționale publice și private, companii de servicii de investiții financiare, companii importante de construcții, operatori de producție internațională cu amănuntul și industrială, contractanți internaționali, infrastructură, companii de transport maritim, importatori și exportatori de cereale, companii operează în agricultură, energie verde, operațiuni portuare, IT, produse farmaceutice, telecomunicații, aviație